Kerkhof.pdfDe ingang van de begraafplaats ligt aan de zuidzijde. Aan de rechterzijde en achter de weergegeven dikkere lijn, bevindt zich het gedeelte van de algemene begraafplaats van de gemeente Heeze, het overige deel is het Protestantse deel. 

Aan de buitenzijde liggen de urnengraven, de andere graven liggen in rijen, genummerd van A t/m Z. In het hart van de begraafplaats bevindt zich het familiegraf van de familie Van Tuyl Van Serooskerken (binnen de rode afscheiding, aangegeven als KA = Z). De nummering van de horizontale gelegen graven begint vanaf de paden gezien en die van de verticale rijen vanaf het zuiden gezien.

Deze plattegrond is de eerste uitgave en qua ruimte indeling schematisch weergegeven. Bepaalde grafnummers zijn non actief, daar er op die plaats niet begraven kan worden (boomstronken, oude funderingsresten etc.). Deze afbeelding dient alleen als voorbeeld, er kunnen geen rechten aan ontleend worden.

De begraafplaats is dagelijks geopend van 07.00 uur tot met met 19.00 uur. Honden zijn niet toegestaan en kleine kinderen alleen onder toezicht van volwassenen. Ook fietsen, brommers en scooters zijn niet toegestaan. 

Op de begraafplaats bevindt zich aan de noordzijde een materiaalhuisje. Daar staan containers voor groen en een vuilnisbak voor grijsafval. Op de schuifdeur hangt een vitrinekast, met de nodige informatie. Achter deze schuifdeur, die altijd open is, bevindt zich een waterkraan en enkele gieters. Deze kunt u gebruiken, gelieve wel de gieters te retourneren. Tevens staan er op het kerkhof enkele bankjes. Het zogenaamde knekelhuisje is tijdelijk afgesloten. Dit huisje staat aan het einde van rij H (aan de rechterzijde bij binnenkomst).

Tijdens werkzaamheden rond een begrafenis is er geen toegang mogelijk. Dit wordt met een aankondiging bij de ingangspoort aangegeven.

Op de woensdagen zijn de vrijwilligers bezig met het onderhoud op de begraafplaats. De begraafplaats is dan voor publiek gewoon geopend.